Lidt teknik og detaljer vedr. renovering     CLICKCLASSIC AUDIO RENOVERINGS PROCES    CLICKRETUR TIL CLASSIC AUDIO SITE
 

Classic Audio renoverings koncept

Se eksempler:
CLICKBEOLAB 5000       CLICKBEOGRAM 3000 
CLICKBEOVOX CUBE 

Et totalt renoveret produkt betyder, at produktet er bragt til at opfylde de samme specifikationer som oprindeligt og fremstår visuelt som et nyt produkt.

Kabinettet er totalt renoveret og uden fejl og fremstår virkeligt, som dengang produktet var helt nyt fra Bang & Olufsen. Det opnår jeg ved at bruge fejlfri dele fra andre Beolab / Beomaster / beovox produkter til renoveringen eller ved en nænsom egentlig renovering, der f.eks. kan betyde kabinet reparation hos en professionel snedker.
Et totalt renoveret produkt spiller kvalitetsmæssigt helt som det oprindelige produkt, dvs. den rigtige og oprindelige HiFi lyd.
Man kan høre, hvor god lydkvaliteten er, man kan virkelig høre en meget overraskende lydkvalitet også sammenlignet med kvalitets produkter solgt i dag.
Det er faktisk sådan, at den lydkvalitet, dynamik og transparens, man rent faktisk opnår for f.eks. Beolab 5000 totalt renoveret, kan sammenlignes med produkter, der i dag koster mindst 25000 kr.

Der er skiftet et stort antal komponenter, således at lydkvaliteten er på niveau med gode produkter produceret i dag. Sikkerheds komponenter og andre komponenter, der har indflydelse på levetiden skiftes, således man kan forvente at bruge og nyde produkterne de næste mange år.

Classic Audio giver mulighed for at vurdere resultatet af renoveringen på 2 måder. En summering af konceptet total renovering af et Beolab anlæg:
CLICKLUK DENNE SIDE